Diensten

Projectontwikkeling

Aannemersbedrijf J.G. Visser B.V. realiseert projecten in eigen beheer, maar ook in opdracht van
projectontwikkelaars.
Dit kunnen zowel nieuwbouwprojecten zijn als ook bestaande gebouwen herbestemmen.  

Appartementenbouw 

Het bouwen van een appartement vraagt om een andere aanpak dan woningbouw. Aannemersbedrijf J.G. Visser B.V. heeft kennis van en ervaring met de bouw van appartementen en is dé aannemer voor jouw project. 

Utiliteitswerken / Woningbouw 

Wanneer je op zoek bent naar een aannemer voor jouw project, ben je op zoek naar een aannemer die zekerheid en kwaliteit levert. Aannemersbedrijf J.G. Visser B.V. realiseert het. 
Voor wij met de samenwerking beginnen, zetten we afspraken duidelijk op papier. Ook zorgen wij ervoor dat de communicatie altijd duidelijk en helder via één contactpersoon verloopt. We houden van direct schakelen en korte lijnen in de communicatie. En in alles wat we doen: afspraak is afspraak. 

Renovatie / Onderhoud / Verbouw  

Aannemersbedrijf J.G. Visser B.V. onderhoudt en renoveert woningen of gebouwen voor zowel de
particuliere als de zakelijke markt.  

Een van onze opdrachtgevers is Estatia Makelaardij & Vastgoedbeheer, verhuurder van huurwoningen in Friesland. Hiervoor doen wij de onderhoudswerkzaamheden en renoveren wij de badkamers en keukens. 

Tevens verrichten wij diverse onderhoudswerkzaamheden voor VvE’s van appartementengebouwen, van klein onderhoud tot grote meerjarenonderhoudsplannen 

Aannemersbedrijf J.G. Visser BV
Meer dan 130 jaar bouwen met vertrouwen